dissabte, de gener 10, 2009

Arcade Fire
Ja feia molt que volia escriure quelcom sobre aquesta banda, descoberta quasi per casualitat, l'any que ara ha acabat. Els de Quebec ( quebequesos? Quebequins, quebequans? ) representen l'experimentació dintre de la música Pop, amb referències musicals que compartisc per adscripció generacional ( Pixies, Cold Wave, Siouxsie...). En fi, no sóc crític musical, només volia compartir la seua música amb aquelles persones que no els conegueu. Una abraçada i bon any nou que comença.

3 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

No m'agraden massa... i a més van desgraciar junt amb U2 la cançó de la meua vida!!! Love will tear us apart, van fer una versió que fa pena sentir-la de lo roïn que és!

Marc Peris ha dit...

De la cançó de Joy Division s'han fet moltes versions, algunes més afortunades que altres. En fi, a mi m'agraden. Amb la música és així, o t'agrada o no. Em passa igual amb els White Stripes, que tothom s'hi escorre i a mi em pareixen un trunyo.
Ja és vosté a terres nòrdiques?

Comtessa d´Angeville ha dit...

(es que els White Stripes són un trunyo)

Encara no, encara me queden setmanes d'estar per ací. Ni el bitllet d'avió he pogut comprar encara perquè no acaben d'assignar-me un destí definitiu! La resta de gener encara la passe ací segur, tot apunta cap a la segon setmana de febrer.