diumenge, de juny 07, 2009


Llibres.
M'he passejat aquesta vesprada, després d'anar a votar ( per a una vegada que podem... ) per la fira del llibre de Palma. Situada com d'habitud en el passeig Des Born, la llum d'horabaixa de diumenge suposava un atractiu irresistible, que m'ha fet deixar els apunts d'Àrab ( la setmana que ve tinc l'examen final de l'escola Oficial, cinqué curs, ufff! ) i anar a buscar aliment pel cervell. Me n'he anat amb 60 euros i he pogut aplegar un bon grapat de llibres ( gràcies a ofertes i descomptes múltiples ). No he pogut endur-me tot allò que m'hagués agradat ( entre altres coses buscava quelcom d'Irvine Welsh en català, Tòquio Blues, d'en Murakami i el tercer tom de Memoria del Fuego, de Galeano ).
Finalment m'he pillat El vigilant en el camp de sègol, de J.D. Salinger, El fútbol a sol y sombra de Galeano ( per a recrear-me pensant en l'espectacular temporada del Barça ), un Dietari Inèdit, de Joan Fuster ( escrit a mà, amb el gest i les idees del mestre ), 2666 d'en Bolaño, i un llibre Cube Book de fotografia de Cultures.
Una bona tria que començaré a digerir immediatament, acabe d'acabar-me els contes filosòfics de Voltaire, que vaig treure de biblioteca del meu institut, i em volia proveir per a aquest estiu que comença.
Bon profit!

3 comentaris:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Bon profit tinga vosté amb tanta cosa bona que s'emporta!!! 2666 de Bolaño, mmmmm.

LOLA ha dit...

hola Marc, m´agrada molt el teu espai...che!! quina gracia tot aixo dels blogs...
passa´t per el meu quan puguis!!
petons
LOLA

Anònim ha dit...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Necesitas ganar dinero y no sabes que hacer[/b]
Hemos encontrado la mejor guia en internet de como ganar dinero internet. Como fue de interes para nosotros, tambien les puede ser de interes para ustedes. No son unicamente formas de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de metodos de ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar dinero[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]