divendres, d’octubre 26, 2007


Aquest cap de setmana anirem a caçar bolets per Mallorca. Les recents pluges fan que el temps siga ideal per trobar-ne. La setmana passada, ja trobàrem, gràcies al llibre Caçadors de Bolets, del programa de TV3, uns de comestibles. En concret Mollerons, Pebrassos i Rússules... Els menjàrem per sopar no sense algun que altre recel. Però eren molt bons. Potser no tan preuats com els Rovellons, els Ceps o d'altres... Mentre que a Mallorca o al País Valencià només es busquen aquests, en Catalunya la varietat de bolets que es cacen és molt major, i són pràcticament els mateixos que es poden trobar per ací. Es diu que un caçador de bolets no revela mai on ha agafat els bolets, però com jo no ho sóc, admetré que els agafàrem per Banyalbufar.
Que bonic és Banyalbufar...

3 comentaris:

aurora ha dit...

mmmmmm... què bo...

per cert, marc, mira el què he trobat per la xarxa...

http://www.cantautors.com/cantautors/marc-peris/

tens un doble!!!

un besot!!

Marc Peris ha dit...

Doncs si, quin frikie! El millor és la cançoneta caspa que es gasta el menda... Mare meua, seran les influències de l'indie, juas juas...

JBM ha dit...

Ei!

Veig que estàs fet tot un dominguero. Jo aquests dies n'he menjat per dinar i per sopar de picornells.

Ja t'aniré seguint per aqui, que segur que serà molt interessat. A veure, però, si hi ha una producció més constant, eh!

Res, ja ens direm alguna cosa dia. La veritat és que enguany tenc uns horaris bastant xungos, però per fer un sopar o anar a fer unes birres, segur que se fa anar bé!

Una abraçada!